Spoken

AI-ondertitels – Op spraakherkenning gebaseerde ondertitels

Wij bieden u een geavanceerde, op AI gebaseerde ondertitelingsservice voor al uw ondertitelingsbehoeften. Mocht u ondertiteling nodig hebben voor marketingmateriaal, webinars of opnames van lezingen, dan zorgt onze AI-technologie ervoor dat gesproken materiaal snel en moeiteloos wordt ondertiteld.

Waarom Spoken?

Drie redenen om door AI gegenereerde ondertiteling te bestellen

1

De marktleider voor de hoogste nauwkeurigheid in Scandinavische talen

We hebben onze spraakherkenningstool afgestemd op materiaal in Europes talen. Als u op zoek bent naar volledig definitieve ondertiteling, kijk dan eens naar onze professionele ondertitelingsdiensten.

2

Extreem snelle doorlooptijden

De levertijd voor door AI gegenereerde ondertiteling wordt berekend in minuten, wat betekent dat u de voltooide teksten vrijwel onmiddellijk kunt downloaden.

3

Vertrouwelijkheid en gegevensbeveiliging

Spraakherkenning en ondertiteling vinden plaats in ons eigen beveiligde systeem, waardoor uw informatie wordt beveiligd in overeenstemming met de eisen van de AVG.

Prijzen

Prijs voor AI-ondertitels

De prijsstelling van door AI gegenereerde ondertiteling is volledig transparant, omdat deze gebaseerd is op de duur van het videobestand tot op de dichtstbijzijnde seconde. De prijs voor ondertiteling op basis van spraakherkenning bedraagt  0,15 € / videominuut (excl. BTW).

FAQ

De kwaliteit van de ondertiteling, bestandsformaten en snelheid van de service – Antwoorden op veel gestelde vragen

Van welke kwaliteit zijn door AI gegenereerde ondertitels?

Bovenal hangt de kwaliteit van op spraakherkenning gebaseerde ondertiteling af van de audiokwaliteit. Hoe duidelijker het verbale materiaal van de opname en hoe minder achtergrondgeluiden deze bevat, hoe hoger de kwaliteit van de door AI gegenereerde ondertitels. Momenteel bedraagt de nauwkeurigheid van de spraakherkenning ongeveer 90 procent. Als de nauwkeurigheid van de door AI gegenereerde bijschriften niet voldoende is voor uw project, kunt u altijd afzonderlijk de afwerking bij onze professionals aanvragen.

Met welke videobestanden kunt u werken?

Wij kunnen de meest voorkomende videoformaten verwerken, waaronder MP4, MPEG en AVI.

Hoe snel kan ik de voltooide ondertiteling ontvangen?

Op spraakherkenning gebaseerde ondertiteling is binnen enkele minuten voltooid, waarna deze beschikbaar is om te downloaden via ons klantenportaal.

Proces

Ons service model

1

U kunt hier eenvoudig een offerteaanvraag indienen.

2

U krijgt uw offerte via e-mail binnen de 24 uur na aanvraag.

3

Zodra u de offerte heeft aanvaard, kunt u het materiaal eenvoudig en veilig via onze website naar ons opsturen voor verwerking.

4

Wij sturen een link naar het voltooide werk naar uw e-mail en uw klantenaccount.

Doorlooptijden

Standaard levering

Door AI gegenereerde ondertiteling is binnen enkele minuten voltooid, waarna ze beschikbaar zijn om te downloaden op ons klantenportaal.

Hebben wij al eerder met u samengewerkt? U kunt uw bestanden rechtstreeks naar ons sturen via ons formulier, zonder aparte offerte, en wij gaan meteen aan de slag met uw materiaal!

Referenties

Onze tevreden klanten

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij laten u de kosten voor uw project weten

Als u snelle en efficiënte ondertitelingsdiensten op basis van spraakherkenning nodig heeft, kunt u een offerte aanvragen via deze link.

Bekijk ook onze andere taal- en vertaaldiensten! Wij kunnen u voorzien van professionele ondertitelings– en transcriptiediensten, evenals door AI gegenereerde transcripties

Nog vragen? Zo ja, bekijk dan onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op.