Spoken

AI-transcriptie – Transcripties op basis van spraakherkenning

Wij bieden een moderne spraakherkenningsservice voor al uw transcriptiebehoeften. Mocht u interview-, vergader-, juridisch of podcastmateriaal in schriftelijke vorm nodig hebben, dan zorgt onze AI-technologie ervoor dat uw audiobestanden snel en moeiteloos in geschreven vorm worden omgezet.

Waarom Spoken?

Drie redenen om door AI gegenereerde transcripties te bestellen

1

De marktleider voor de hoogste nauwkeurigheid in Scandinavische talen

We hebben onze spraakherkenningstool afgestemd op materiaal in Europes talen. Als u op zoek bent naar een volledig accuraat transcript, vrij van fouten, bekijk dan onze professionele transcriptiediensten.

2

Extreem snelle doorlooptijden

De levertijden voor door AI gegenereerde transcripties worden in minuten berekend, waardoor u de voltooide teksten vrijwel meteen kunt downloaden.

3

Vertrouwelijkheid en gegevensbeveiliging

Spraakherkenning vindt plaats in ons eigen beveiligde systeem, waardoor uw gegevens beveiligd zijn conform de eisen van de AVG.

Prijzen

Prijs voor AI-transcriptie

De prijs van door AI gegenereerde transcriptie is volledig transparant, omdat deze gebaseerd is op de duur van het audiobestand tot op de dichtstbijzijnde seconde. De prijs voor transcriptie op basis van spraakherkenning bedraagt 9 € / opname-uur (excl. BTW).

FAQ

De kwaliteit van spraakherkenning, bestandsformaten en servicesnelheid – Antwoorden op veel gestelde vragen

Hoe zou u de kwaliteit van een door AI gegenereerd transcript omschrijven?

Bovenal hangt de kwaliteit van een op spraakherkenning gebaseerd transcript af van de kwaliteit van de opname. Hoe duidelijker het verbale materiaal van de opname en hoe minder achtergrondgeluiden deze bevat, hoe hoger de kwaliteit van een door AI gegenereerd transcript. Momenteel bedraagt de nauwkeurigheid van de spraakherkenning ongeveer 90 procent. Als de nauwkeurigheid van een door AI gegenereerd transcript niet voldoende is voor uw project, kunt u altijd afzonderlijk de afwerking bij onze professionals aanvragen.

Met welke audiobestanden kunt u werken?

Wij kunnen de meest voorkomende audioformaten verwerken, waaronder MP3, WAV en AAC.

Hoe snel kan ik het transcript ontvangen?

Op spraakherkenning gebaseerde transcripties zijn binnen enkele minuten voltooid, waarna ze beschikbaar zijn om te downloaden op ons klantenportaal.

Proces

Ons service model

1

U kunt hier eenvoudig een offerteaanvraag indienen.

2

U krijgt uw offerte via e-mail binnen de 24 uur na aanvraag.

3

Zodra u de offerte heeft aanvaard, kunt u het materiaal eenvoudig en veilig via onze website naar ons opsturen voor verwerking.

4

Wij sturen een link naar het voltooide werk naar uw e-mail en uw klantenaccount.

Doorlooptijden

Standaard levering

Op spraakherkenning gebaseerde transcripties zijn binnen enkele minuten voltooid, waarna ze beschikbaar zijn om te downloaden op ons klantenportaal.

Hebben wij al eerder met u samengewerkt? U kunt uw bestanden rechtstreeks naar ons sturen via ons formulier, zonder aparte offerte, en wij gaan meteen aan de slag met uw materiaal!

Referenties

Onze tevreden klanten

Een offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij laten u de kosten voor uw project weten

Als u snelle en efficiënte, door AI gegenereerde transcripties nodig heeft, kunt u een offerte aanvragen via deze link.

Bekijk ook onze andere taal- en vertaaldiensten! Wij kunnen u voorzien van professionele ondertitelings– en transcriptiediensten, evenals door AI gegenereerde ondertitelingsdiensten

Nog vragen? Zo ja, bekijk dan onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op.