Onze diensten voor videoproductiebedrijven

Ik begrijp niet waarom we de ondertiteling niet eerder hebben uitbesteed, maar het altijd zelf deden.

Duizenden tevreden klanten

Kostenefficiënte video-ondertiteling

Veel videoproductiebedrijven hebben de ondertiteling aan ons uitbesteed. Daardoor verloopt de videoproductie soepeler en sneller, en blijft er meer werktijd over voor het maken van de video zelf. Uitbesteding is ook een zeer kostenefficiënte oplossing.

Snelle levering

Wij kunnen indien nodig ook op korte termijn voor ondertiteling zorgen.

Om het proce te versnellen, kunnen wij desgewenst ondertitels verzorgen van de onvoltooide versie van de video,waarbij de tijdscodering niet meer verandert, ook al moet er nog wat bewerkt worden. 

Gewone en toegankelijke ondertitels

Wij bieden op professionele wijze ondertiteling voor een breed scala aan video’s. De ondertiteling kan in dezelfde taal of in vertaling zijn. In het geval van ondertiteling in dezelfde taal wordt bijvoorbeeld een in het Fins gesproken video in het Fins ondertiteld, en in het geval van vertaalde ondertiteling wordt een in het Fins gesproken video in het Engels ondertiteld.

“De betaalbare prijs van de dienst was een grote verrassing voor ons. ”Ik begrijp niet waarom we de ondertiteling niet eerder hebben uitbesteed, maar het altijd zelf deden.

– Klant, videoproductiebedrijf

Soorten ondertiteling

Standaard ondertitels

Wij bieden ondertiteling van allerlei video’s in dezelfde taal of vertaald in een andere taal.

Toegankelijke ondertitels

Behalve standaard ondertiteling bieden wij ook toegankelijke ondertiteling.

Wij staan klaar voor uw project! We kunnen nu direct beginnen.

Tevreden klanten

"De wet op het aanbieden van digitale diensten verplicht ons, als openbare dienst, onze video's te ondertitelen en deze vereiste bevordert de gelijkheid voor ons allemaal. Het was aangenaam om te zien dat de ondertiteling niet alleen in overeenstemming met de wet is gedaan, maar ook op een manier die het lezen vergemakkelijkt. De dienstverlening was snel en vriendelijk. We zijn zeer tevreden."

"Bedankt voor de geweldige én betaalbare service. Wij zullen in de toekomst zeker opnieuw gebruik maken van jullie diensten. Keep up!"

"Zeer snelle en goede service. Super bedankt! Ik heb ook de collega's laten weten dat ze zeker jullie diensten moeten gebruiken."

"Bliksemsnelle service! Alle vragen werden meteen beantwoord. De transcripties kwamen ook zeer snel."

"De transcripties werden zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Al met al een kwalitatieve, vlotte en zelfs betaalbare service!"

"In mijn werk hielden jullie rekening met het drukke tijdsschema. Het werk was eerder klaar dan verwacht. Dank daarvoor."

"Snelle en ongecompliceerde service. Het eindresultaat was precies zoals we hadden gehoopt."