Onze diensten voor bedrijven

”Zeer goede en snelle service.”

Duizenden tevreden klanten

Onze diensten voor zakelijke communicatie

Ondertiteling voor verschillende doeleinden

Ondertiteling voor communicatievideo’s voor klanten, personeel en investeerders verbeteren de kijkervaring, vooral bij mobiel gebruik. 

Trancripties van webcast-opnames

Transcriptie, oftewel het uitschrijven van webcastopnames van de verschillende evenementen van het bedrijf dient de verschillende belanghebbenden van het bedrijf, zoals investeerders. Transcripties in tekstformaat maken de inhoud van de presentaties ook achteraf toegankelijker en gemakkelijker eigen te maken.

Ondertiteling voor bedrijfsvideo’s

Het toevoegen van ondertitels aan video’s die op de verschillende portalen van het bedrijf worden gepubliceerd, maakt het bekijken van de opnames toegankelijk en duidelijk. Het toevoegen van ondertitels wordt steeds gangbaarder door het toenemende mobiele gebruik, aangezien video’s vaak zonder geluid worden bekeken, bijvoorbeeld in landschapskantoren en in het openbaar vervoer.

Wij produceren een breed scala aan video’s voor zowel interne als externe bedrijfscommunicatie. Voorbeelden hiervan zijn:

 • marketingvideo’s
 • video’s met gebruiksaanwijzingen
 • video’s van de publicatie van tussentijdse, jaarlijkse en financiële verslagen
 • interne communicatievideo’s, zoals groeten van de CEO aan het personeel 

Wij kunnen alle ondertitels leveren in dezelfde taal of in vertaling. In het geval van ondertiteling in dezelfde taal wordt bijvoorbeeld een in het Fins gesproken presentatie in het Fins ondertiteld, en in het geval van vertaalde ondertiteling wordt een in het Fins gesproken video in een andere taal, bijvoorbeeld in het Engels ondertiteld. Dit breidt de doelgroep van de video uit tot klanten, medewerkers en investeerders wereldwijd.

Transcripties van webcast-opnames

Het bekijken van webcasts van het bedrijf, zoals de live streaming van infomeetings, past niet altijd in de agenda van alle belanghebbende, zoals investeerders. Daarom verbeteren achteraf op de website gepubliceerde transcripties de toegang tot informatie en dienen ze alle belanghebbenden van het bedrijf.

Transcripties van briefings worden gewoonlijk opgesteld in de standaardtaal, zodat de inhoud ervan helder en gemakkelijk te begrijpen is. In de transcripts worden de sprekers van elkaar onderscheiden door vermelding van voor- en achternaam.

Uitgeschreven teksten zijn gemakkelijk steeds opnieuw te raadplegen, en zoekfuncties voor elektronische tekstdocumenten verbeteren het terugvinden van informatie.

Wij bieden de volgende soorten transcriptie aan:

Basistranscriptie

 • Nauwkeurigheid
 • Prijs
 • Leesbaarheid

Exacte transcriptie

 • Nauwkeurigheid
 • Prijs
 • Leesbaarheid

Standaardtaaltranscriptie

 • Nauwkeurigheid
 • Prijs
 • Leesbaarheid

Vertaalde transcriptie

 • Nauwkeurigheid – afhankelijk van het soort transcriptie
 • Prijs
 • Leesbaarheid – afhankelijk van het soort transcriptie

Wij staan klaar voor uw project! We kunnen nu direct beginnen.

Tevreden klanten

"De wet op het aanbieden van digitale diensten verplicht ons, als openbare dienst, onze video's te ondertitelen en deze vereiste bevordert de gelijkheid voor ons allemaal. Het was aangenaam om te zien dat de ondertiteling niet alleen in overeenstemming met de wet is gedaan, maar ook op een manier die het lezen vergemakkelijkt. De dienstverlening was snel en vriendelijk. We zijn zeer tevreden."

"Bedankt voor de geweldige én betaalbare service. Wij zullen in de toekomst zeker opnieuw gebruik maken van jullie diensten. Keep up!"

"Zeer snelle en goede service. Super bedankt! Ik heb ook de collega's laten weten dat ze zeker jullie diensten moeten gebruiken."

"Bliksemsnelle service! Alle vragen werden meteen beantwoord. De transcripties kwamen ook zeer snel."

"De transcripties werden zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Al met al een kwalitatieve, vlotte en zelfs betaalbare service!"

"In mijn werk hielden jullie rekening met het drukke tijdsschema. Het werk was eerder klaar dan verwacht. Dank daarvoor."

"Snelle en ongecompliceerde service. Het eindresultaat was precies zoals we hadden gehoopt."