Onze diensten voor onderzoek en onderwijsinstellingen

”Zeer goede en snelle service.”

Duizenden tevreden klanten

Onze diensten als ondersteuning voor het onderzoeks- en onderwijswerk

Analyse van onderzoeksmateriaal

Kant en klare transcripties vormen de beste manier om onderzoeksinterviews te analyseren.

Transcriptie is vaak bewerkelijk en tijdrovend, dus kunt u dit beter aan een betrouwbare partner uitbesteden. Zo kan de interviewmateriaal gemakkelijk in schriftelijke vorm worden omgezet en kan de analysefase van het onderzoek snel beginnen.

Ondertiteling van videocolleges

De ondertiteling van colleges in afstandsonderwijs is bijzonder nuttig voor studenten, omdat zij dan de inhoud van de colleges zonder geluid kunnen volgen. Naarmate het mobiele gebruik blijft toenemen, zal ondertiteling het ook mogelijk maken lezingen te volgen op openbare plaatsen, zoals in het openbaar vervoer.

Transcriptie van onderzoeksmateriaal

In academisch onderzoek zijn interviews een van de meest gebruikte methoden om gegevens te verzamelen, en transcriptie speelt een essentiële rol bij de analyse van interviewmateriaal. Het is bijvoorbeeld een hele klus om audio-opnames van interviews door te nemen en enkel op basis van de opnames de nodige observaties te doen.

Getranscribeerd materiaal is eenvoudig door te nemen. Transcriptie maakt ook het gebruik van elektronische zoekfuncties mogelijk als u een specifieke alinea in de tekst wilt vinden.

Wij bieden de volgende soorten transcriptie aan:

Basistranscriptie

 • Nauwkeurigheid
 • Prijs
 • Leesbaarheid

Exacte transcriptie

 • Nauwkeurigheid
 • Prijs
 • Leesbaarheid

Standaardtaaltranscriptie

 • Nauwkeurigheid
 • Prijs
 • Leesbaarheid

Vertaalde transcriptie

 • Nauwkeurigheid – afhankelijk van het soort transcriptie
 • Prijs
 • Leesbaarheid – afhankelijk van het soort transcriptie

Wij staan klaar voor uw project! We kunnen nu direct beginnen.

Tevreden klanten

"De wet op het aanbieden van digitale diensten verplicht ons, als openbare dienst, onze video's te ondertitelen en deze vereiste bevordert de gelijkheid voor ons allemaal. Het was aangenaam om te zien dat de ondertiteling niet alleen in overeenstemming met de wet is gedaan, maar ook op een manier die het lezen vergemakkelijkt. De dienstverlening was snel en vriendelijk. We zijn zeer tevreden."

"Bedankt voor de geweldige én betaalbare service. Wij zullen in de toekomst zeker opnieuw gebruik maken van jullie diensten. Keep up!"

"Zeer snelle en goede service. Super bedankt! Ik heb ook de collega's laten weten dat ze zeker jullie diensten moeten gebruiken."

"Bliksemsnelle service! Alle vragen werden meteen beantwoord. De transcripties kwamen ook zeer snel."

"De transcripties werden zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Al met al een kwalitatieve, vlotte en zelfs betaalbare service!"

"In mijn werk hielden jullie rekening met het drukke tijdsschema. Het werk was eerder klaar dan verwacht. Dank daarvoor."

"Snelle en ongecompliceerde service. Het eindresultaat was precies zoals we hadden gehoopt."