Onze diensten voor de publieke sector

„Geweldig dat de ondertiteling aan de toegankelijkheidsrichtlijnen voldoet en op een manier die de algemene leesbaarheid bevordert.”

Duizenden tevreden klanten

Toegankelijke ondertitels en tekstalternatieven voor de publieke sector

Toegankelijke ondertitels

Voor openbare diensten zorgen wij voor toegankelijke ondertiteling in overeenstemming met de Toegankelijkheidsrichtlijn en de Wet inzake digitale diensten. Ons dienstenaanbod omvat ook standaard ondertitels.

Toegankelijke tekstalternatieven en transcripts

Wij maken ook toegankelijke tekstalternatieven, oftewel transcripts bijvoorbeeld voor podcasts.

Toegankelijke ondertitels

Wij ondertitelen op professionele wijze een breed scala aan video’s voor alle soorten openbare diensten, waaronder steden en gemeenten, maar ook diverse agentschappen en instellingen. Wij zijn een betrouwbare partner voor veel overheidsinstanties, vooral als het gaat om toegankelijke ondertiteling.

De beschikbare ondertitels zijn meestal in dezelfde taal, maar kunnen indien nodig ook worden vertaald. In het geval van ondertiteling in dezelfde taal wordt bijvoorbeeld een in het Fins gesproken video in het Fins ondertiteld, en in het geval van vertaalde ondertiteling wordt een in het Fins gesproken video in het Engels ondertiteld. Over de keuze met betrekking tot ondertiteling kunt u hier meer lezen.

Wij kunnen indien nodig op korte termijn voor ondertiteling zorgen. Om het proces te versnellen, kunnen wij desgewenst ondertitels verzorgen van de onvoltooide versie van de video, waarbij de tijdscodering niet meer verandert, ook al moet er nog wat bewerkt worden.

Wij staan klaar voor uw project! We kunnen nu direct beginnen.

Tevreden klanten

"De wet op het aanbieden van digitale diensten verplicht ons, als openbare dienst, onze video's te ondertitelen en deze vereiste bevordert de gelijkheid voor ons allemaal. Het was aangenaam om te zien dat de ondertiteling niet alleen in overeenstemming met de wet is gedaan, maar ook op een manier die het lezen vergemakkelijkt. De dienstverlening was snel en vriendelijk. We zijn zeer tevreden."

"Bedankt voor de geweldige én betaalbare service. Wij zullen in de toekomst zeker opnieuw gebruik maken van jullie diensten. Keep up!"

"Zeer snelle en goede service. Super bedankt! Ik heb ook de collega's laten weten dat ze zeker jullie diensten moeten gebruiken."

"Bliksemsnelle service! Alle vragen werden meteen beantwoord. De transcripties kwamen ook zeer snel."

"De transcripties werden zeer snel en zorgvuldig uitgevoerd. Al met al een kwalitatieve, vlotte en zelfs betaalbare service!"

"In mijn werk hielden jullie rekening met het drukke tijdsschema. Het werk was eerder klaar dan verwacht. Dank daarvoor."

"Snelle en ongecompliceerde service. Het eindresultaat was precies zoals we hadden gehoopt."